Elmalı'da, Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçiğe moral ve destek vermek amacıyla elma kampanyası başlatıldı. Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin öncülüğünde yürütülen 'Kızıl elmaya kırmızı elma' kampanyası yoğun ilgi gördü. Belediye ekiplerinin hummalı çalışması sonucu toplanan kırmızı elmalar, paketlenerek gönderilmeye hazır hale getiriliyor. Kampanya kapsamında toplanan elmalar salı günü düzenlenecek geniş katılımlı etkinlikle Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli Mehmetçik için dualar eşliğinde gönderilecek.

'KIZIL ELMAYA KIRMIZI ELMA'

Başkan Ümit Öztekin, "Ülkemizde 81 milyon vatandaşımız tek yürek, tek kalp olduk. Afrin'de hain terör örgütlerine karşı Mehmetçiğimizin gerçekleştirdiği bir operasyon hepimizin malumu. Biz de Elmalı'dan, elmanın ana vatanı olan bu şehirden kırmızı elmalarımızı, Türklüğün ülküsü olan, milletimizin ülküsü olan kızıl elmaya kırmızı elma gönderelim dedik. Bu amaçla da bütün vatandaşımızla bir araya geldik. Elmalarımızı hazırladık. Oradaki Mehmetçiğimize moral olsun, oralardaki askerlerimizle Elmalı'daki insanlarımızın bir ve bütün olduğunu göstermek için elmalarımızı Afrin'e göndermeye karar verdik" dedi.

'AFRİN TERÖRİSTLERE MEZAR OLACAK'

Tüm Mehmetçiklerle bir ve beraber olduklarını aktaran Ümit Öztekin, "Bütün Mehmetçiğimize Elmalı'dan selam olsun. Tüm Mehmetçiğin kahramanlık dolu hikayesine sevgiler, saygılar. Kalbimiz onlarla beraber. İnanıyoruz ki Afrin teröristlere mezar olacak. Afrin teröristlerin arkasında duran bütün dünya devletlerine mezar olacaktır. Çünkü Türk milleti ecdadıyla, tarihiyle her zaman dünyada nam salmış bir millettir" diye konuştu.