Antalya'ya gelen turistlerin uğrak noktaları arasında yer alan Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Kedi Park, açıldığı ilk günden bu yana ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılanıyor. Gönüllülerin temizliğini üstlendiği parkta, kedilere konforlu bir yaşam sunuluyor. Kedi evlerini ve kedileri fotoğraflamaya gelen tatilciler, hayvanları severken su ve mama da veriyor.

Kedi Park'ta gönüllü çalışan Beyza Nart (19), parkta sadece kedilerin değil, köpeklerin de su, mama ve temizlik ihtiyaçlarının karşılandığını belirtti. Nart, “Kendimi bildim bileli hayvanları seviyorum. Kedi beslemeye başladıktan sonra hayvan sevgim daha da arttı. Kedi Park'ta gönüllü çalışmamın nedeni de bu" açıklamasında bulundu.

Kedi Park'a önceleri ziyaretçi olarak geldiğini belirten Nart, “Ben burayı sürekli ziyaret ederdim. Sonra boynuma 'gönüllü' kartını taktılar, benim de hoşuma gitti ve çalışmaya başladım. Kısmetse veteriner olmak istiyorum" dedi.

Yerli turistlerin genelde hafta sonu ziyaret için uğradığını, yabancı turistlerin ise hafta içini tercih ettiğini söyleyen Nart, “İnsanlar, akşam saatlerine doğru daha çok ziyaret için uğruyor. Öğle saatlerinde havanın sıcak olduğundan ziyaretçi sayısı biraz daha az" diye konuştu.