Son yayımlanan kararnameyle Afyonkarahisar Çay Kaymakamlığına atanan Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu için veda yemeği düzenlendi. Yemeğe, Belediye Başkanı Hasan Ali İrban, Jandarma Komutanı Teğmen Çağatay Diner, Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Yenilmez, Emniyet Müdürü Hakan Selen, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Yıldız, siyasi parti ilçe başkanları, daire amirleri, belediye meclisi üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, oda başkanları, şehit aileleri, mahalle muhtarları ve hayırseverlerden oluşan yaklaşık 200 kişi katıldı.

Belediye Başkanı Hasan Ali İrban, "Kaymakamımızla birlikte kısa da olsa görev süresince önemli işler başardık. Elinden gelen gayreti gösterdi. Uyum içinde çalışmalarımızı yürüttük. Kaymakam Bey bizim için bir arkadaş, bir dost, kaymakamdan öte kardeş gibiydi. Bundan sonraki görev yerlerindeki çalışmalarında ve hayat boyu başarılar dilerim. Yeni görevinin de hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim" dedi.

Kaymakam Erol Tanrıkulu da devletin çeşitli kademelerinden geldiğini, devlet işlerinde devamlılığın esas olduğunu söyleyerek, şöyle dedi:

"Görev yaparken amacımız ilçemizin ileriye gitmesidir. Korkuteli'de acı ve tatlı günlerimiz geçti. Ülkemizin her yerde halkımızın hizmetinde bulunmak bizim için gururdur. Gelecek zamanlarda da yine karşılaşmayı ümit ediyorum. Bizler burada bir aile olduk. Devlet memurlarının çalıştığı yerde kendileri için en zor işin o yerden ayrılacağı zaman onuruna verilen yemek ve veda konuşması yapmaktır. Korkuteli'ne veda benim için gerçekten üzücü. Devlette hizmetin devamlılığı esastır. Ben görevimi devir alacak ilçemizin yeni kaymakamına da görevinde başarılar diliyorum. Bana ilçede çok güzel bir ev sahipliği yaptığınız için sizlere ve değerli halkımıza teşekkür ediyorum. Unutmayın Korkuteli'nin Çay ilçesinde de artık açacak bir kapısı var. Hepiniz hakkınızı helal edin."

Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali İrban, İlçe Müftüsü Selim Yazıcı, Sevim- Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürü Öznur Taşkan, şehit aileleri Kaymakam Erol Tanrıkulu'na teşekkür plaketleri ve çeşitli hediyeler verdi.