Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kadriye Polis Merkezi törenle açıldı. Törene, Vali Münir Karaoğlu, Serik Kaymakamı Haluk Şimşek, Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Antalya İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Cengiz Yıldız, Antalya İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, Serik Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, Serik İlçe Emniyet Müdürü Zafer Karaaslan, BETUYAB Genel Müdürü Bekir Akkaş, Polis Koruma Derneği Başkanı Mehmet Kiremitçi ve davetliler katıldı.

Vali Münir Karaoğlu, "Bu bina daha önce jandarma tarafından kullanılıyordu. Bölge daha sonra polise devredildi. Bugün burada Kadriye Polis Merkezi'nin açılışını yapıyoruz. Güvenlik herkes için çok önemlidir. Özellikle turizm kenti Antalya için güvenlik çok önemlidir. Belek en kaliteli otellerimizin bulunduğu bir bölgedir. Sunmuş olduğumuz bu güvenlik hizmetiyle gelen misafirlerimize rahat ve güvenli bir tatil geçirmelerini sağlıyoruz. Belek bölgesinde BETUYAB ile birlikte almış olduğumuz güvenlik kararı ile otel otel güvenlik sağlarken, alan hakimiyetiyle önemli bir işlevi yerine getiriyoruz. Hem alandaki özel güvenlikle hem de polisimizle beraber bölgede örnek olacak bir güvenlik çalışması yapıyoruz" dedi.

İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya da "Serik'e ve özellikle bölge turizmine hizmet edecek Polis Merkezi'nin açılışını yapacağız. Nisan 2017'de yapılan protokolle jandarmadan polise geçti. Bu bina, BETUYAB ile Polis Koruma Derneği tarafından yeniden düzenlendi. 42 polisin görev yapacağı merkezimizde kameralarla donatılan bölge MOBESE sistemiyle izlenecektir" diye konuştu.

Daha sonra Kadriye Polis Merkezi'nin açılış kurdelesi kesildi. Protokol ve davetliler açılışı yapılan binayı gezdi. Vali Münir Karaoğlu, binanın yeniden düzenlenmesini gerçekleştiren BETUYAB Genel Müdürü Bekir Akkaş ile Polis Koruma Derneği Başkanı Mehmet Kiremitçi'ye plaket taktim etti.