Antalya Valisi Münir Karaloğlu, güler yüzlü sempatik hareketleriyle takdir toplamaya devam ediyor. Aynı sempatik ve güler yüzlülükle Alanyalıların çok yakından tanıdığı Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin ile Vali Karaloğlu’nun ilginç selamlaşması sosyal medya hesabından en çok konuşulan resim oldu.

Korona virüs tedbirleri ile arttırılan temizlik ve hijyen çalışmaları ardından Türk insanını sarılıp, kucaklaşma selamlaşma alışkanlıklarında da değişikliğine Karaloğlu ile Şahin’de ayak uydurunca ortaya ilginç ve samimi bir fotoğraf çıktı. Konuyla ilgili olarak Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin yaptığı konuşmada, “Her zaman yanlarında olan Antalya Valisi Münir Karaloğlu’na yakın misafirperverliğinden ötürü teşekkür ederim” dedi.

Şahin daha sonra şöyle devam etti:

“Antalya Valimiz Sn. Münir Karaloğlu’nu ziyaret ederek, salgın sürecinde yaptığı başarılı çalışmalar ile bölgemizde toplum sağlığının korunmasındaki üstün gayretleri için teşekkür plaketi takdim ettik. Ziyarette ayrıca başta lokanta ve restoranların çalışma saatlerinin uzatılması, otobüslerde olduğu gibi taksilerde de normal düzene geçilmesi gibi bazı konularda taleplerimizi kendisine ilettik. Sn. Valimiz de taleplerimizin biran önce karşılanması için ilgili bakanlıklarla temasa geçerek gereğini yapacağını ifade etti.

Her zaman taleplerimize olumlu dönüş yapan ve salgın sürecinde bizlerle dirsek temasını hiç kesmeyen Sayın Valimize gösterdiği yakın ilgi ve misafirperverliği için bir kez daha teşekkür ederim” dedi.

BİRİ ESNAFIN BİRİ VATANDAŞIN BABASI

Antalya bölgesinde oldukça iyi tanınan ve sevilen Antalya Valisi Münir Karaloğlu ile Alanya'nın güler yüzlü ve sempatik Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin'e bir çok vatandaş baba diyerek sesleniyor. Bu şekilde bir davranış sergilenmesi ise Karaloğlu ve Şahin'in vatandaşlar tarafından ne kadar sevildiğine adeta kanıt niteliğinde.