Farklı sektörlerden on binlerce insanın katıldığı Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na Gazipaşa Belediyesi’de tarım ürünlerinin yer aldığı doğal standıyla katılarak damgasını vurdu.

Fazlasıyla ilgi gören standı dair açıklamalarda bulunan Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik’in stant ziyaretçilerine nergis dağıtması gözlerden kaçmadı. Gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını belirten Çelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “ Gazipaşa Belediyesi bu yıl da EMİTT fuarına damga vurdu. Tarımsal ürünlerimizle açtığımız doğal standımız ziyaretçi akınına uğradı. Bir yandan ilçemizin tarihi, doğal ve kültürel güzelliklerini anlattık, bir yan dan tarımsal ürünlerimizi tanıttık. Ankara'da Cumhurbaşkanımızın başkanlığında düzenlenen seçim beyannamesi toplantısının ardından aynı gün iştirak ettiğim tanıtım çalışmaları son derece faydalı geçti. Standımızı ziyarete gelen birçok vatandaşımızın, standımızı fuarın en güzel ve doğal standı ilan etmesi bize büyük bir gurur verdi. Durmak yok tanıtıma devam...” dedi.

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’in 3 Ocak tarihine kalacağını belirten Çelik: “İnşallah kalan 3 günlük sürede daha fazla iş adamı ve turizmciye ulaşacağız” dedi.