Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti'den aday olarak seçimi yeniden kazanan Antalya'nın Aksu ve Kepez belediye başkanlarını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Çavuşoğlu, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'i makamında ziyaret ederek Şahin'in yapacağı her türlü projeye destek vereceğini ifade etti.

Daha sonrasında Kepez ilçesine gelen Çavuşoğlu, belediye girişinde Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve AK Parti ilçe yönetimi tarafından karşılandı. Karşılamada bulunanlarla sohbet eden Çavuşoğlu hemen ardından Tütüncü'nün makamına geçti.

“SEÇİMLER KAZANILIR KAYBEDİLİR”

Hakan Tütüncü'yü 3'üncü kez seçimi kazanması dolayısıyla tebrik eden Bakan Çavuşoğlu, “Seçim öncesinde gayretli bir şekilde çalıştı arkadaşlarımız. Ama tabii ki en büyük teşekkürümüz Kepez halkımıza. Kepez bölgesindeki sorunları beraber çalışarak çözdük. Eskiden Kepez en geri kalan ilçeydi, şu anda en ileri giden ilçe oldu. İnsanlara ve gönüllere dokunuyorsunuz. Büyükşehir belediyesini kaybettik. Tabii ki onun burukluğunu yaşıyoruz. Menderes kardeşimiz de bizim zaten kardeşimiz. Seçimler kazanılır kaybedilir. Bunlar geçmişte de olmuştur" dedi.