Başkan Uysal, pazar günü ilk olarak kardeş şehir İbradı'da bu yıl 29'uncusu düzenlenen Altınbeşik Kültür, Alternatif Turizm ve Üzüm Festivali'ne katıldı. İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru'nun karşıladığı Başkan Uysal'a ilçe sakinlerinin ilgisi büyüktü. Şenliklerde İbradı'ya katkıları ve destekleri dolayısıyla teşekkür plaketi takdim edilen Başkan Uysal, "Muratpaşa'mızda oluşturduğumuz birlik ve beraberlik ortamını kardeş belediyemiz İbradı'da görmekten de son derece mutluyum. Muratpaşa'da göreve geldiğimiz günden bu yana, git gel İbradı- Antalya yolu kadar, 215 kilometre yolu sıfırdan asfaltladık. Bunu yaparken kardeş belediyemiz İbradı'yı da unutamazdık. 50 yıldır sıcak asfalt yüzü görmeyen bu güzel ilçemizin de neye ihtiyacı varsa elimizden geldiğince yerine getirmeye çalıştık" dedi.

Başkan Uysal, İbradı'nın ardından rotayı bu kez Korkuteli'ne çevirdi. Korkuteli Belediyesi'nce 30'uncusu düzenlenen Altın Kiraz Yağlı Güreşleri'ne katılan Başkan Uysal, önce er meydanında tur attı, pehlivanları ve güreşseverleri selamladı. Güreşlere destek veren firmalara teşekkür plaketi takdim eden Başkan Uysal, sıcak ev sahipliği dolayısıyla Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali İrban'a da teşekkür etti.

Başkan Uysal'ın son durağı ise Kaş'ın Bezirgan Mahallesi'nde bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Kaş Yörük ve Türkmen Şenliği oldu. Güne erken saatlerde başlayan Başkan Uysal, ancak akşam saatlerinde Kaş'a ulaşırken burada kendisine hem şenliğe hem de Yörük kültürüne katkıları dolayısıyla plaket takdim edildi. Başkan Uysal, plaket dolayısıyla Kaş'a ve Bezirgan Mahallesi sakinlerine teşekkürlerini dile getirirken, "Tüm Yörük şenliklerine elimizden geldiğince destek olmaya devam edeceğiz. Yörük kültürünü hep birlikte yaşatmaya devam edelim" dedi.