Özel Antalya Has Okulları Başkanı Derya Halil Kaya, Genel Müdür Seçil Çimen ve Okul Müdürü Gökhan Karadaş, ATB Başkanı Ali Çandır'ı ziyaret etti. ATB'nin kente değer katan bir kurum olduğunu belirten Derya Halil Kaya, özellikle Zeytinpark projesinin örnek bir çalışma olduğunu kaydetti. Çocukların doğa ile iç içe olmasının gelişimleri için önemli olduğunu vurgulayan Kaya, Zeytinpark'ın çocuklar ve halkın kullanımına açılmasından mutluluk duyduklarını ifade etti.

Has Okulu öğrencilerini de Zeytinpark ile buluşturmak istediklerini dile getiren Kaya, Zeytinpark'ta birlikte projeler yapmak istediklerini kaydetti. Has Okulları'nın öğrencilerin kullanımına açık bir çiftlik sahibi olduğunu belirten Derya Halil Kaya, öğrencilerin haftanın bir gününü çiftlikte doğa ile iç içe geçirdiğini bildirdi.

ÇOCUKLAR ZEYTİNPARK'I GÖRMELİ

ATB Başkanı Ali Çandır, kent merkezinin en büyük yeşil alanı Zeytinpark'ta yapılan çalışmalarla ilgili okul yönetimini bilgilendirdi. Çocukların doğa ile buluşturmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Çandır, Antalya Valiliği ile yaptıkları protokolle alanın öğrencilerin etkinliklerine açıldığını anımsattı. Doğada kamp ve yürüyüş gibi aktivitelerin yapıldığı Zeytinpark'tan öğrencilerin yararlanmasını isteyen Ali Çandır, okullarla her türlü işbirliğine hazır olduklarını kaydetti. Çandır, “Çocuklar Zeytinpark'ı görmeli" dedi. Ali Çandır, duyarlılıklarından dolayı Has Okulları yönetimine teşekkür ederken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.