Gazipaşa ilçesinde Cumhur İttifakı'nın Seçim Ofisi açılışına Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti İl Başkanı Ethem Taş, MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy, Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik, AK Parti ve MHP İlçe Başkanlarının hazır bulunduğu açılış törenine vatandaşın ilgisi yoğun oldu.  Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in yaptığı hizmetlerle de gurur duyduklarını belirtti ve Gazipaşalılardan destek istedi.

Çavuşoğlu, Gazipaşalılardan bir kez daha destek istediklerini söyledi. Gazipaşa'da sadece MHP ve AK Partililerden oy istemediklerini dile getiren Çavuşoğlu, CHP ve diğer partilere oy vermiş vatandaştan da oy istedi. Çavuşoğlu, “Gazipaşa'dan her şeyin iyisi çıkar ama hain çıkmaz, bölücü çıkmaz" dedi.

“YERİNE GETİREMEDİĞİMİZ SÖZLER VERMEYİZ”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise artık yollarına daha güçlü devam ettiklerini söyledi. Milletini, vatanı seven insanların bir araya geldiği Cumhur İttifakı'nı, Gazipaşa ve Antalya ile taçlandırdıklarını anlatan Türel, " Söz verdiysek yaparız. Yerine getiremediğimiz sözleri de vermeyiz" dedi.