AÜ Hastanesi Organ Nakli Merkezi ve Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyeleri ve çalışanları, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Organ Nakli Toplantı Salonu'nda bir araya geldi. Kutlamaya, Hastane Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Neval Boztuğ Uz, Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Özlenen Özkan, eşi Prof. Dr. Ömer Özkan, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Necmiye Hadimioğlu, Prof. Dr. Yusuf Akar, Uzm. Koordinatör Nilgün Bilal katıldı. Etkinlikte, sağlık çalışanlarının birlik ve beraberliklerinin simgesi olan Tıp Bayramı'nın, tüm sorun ve problemlerin çözüldüğü günlerin müjdecisi olması dileğinde bulunuldu.

Programa Türkiye'nin ilk yüz nakillisi Uğur Acar da katıldı. Sağlık çalışanları, Acar'ın da hastane çalışanı olduğunu belirterek, Tıp Bayramı'nı kutladı. Uğur Acar da başta ameliyatını yapan ekip olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı'nı kutladığını kaydetti.

Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Neval Boztuğ Uz ve Doç. Dr. Özlenen Özkan, kutlama pastasını birlikte kesip, güzel ve anlamlı bir günde birlikte olmaktan duydukları mutluluğu ifade etti, sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı'nı kutladı.