Vatandaşlardan gelen ihbarlara ve sistem üzerinden tespit edilen arızalara 7/24 esasıyla müdahale eden ASAT, normal mesailer dışında nöbetçi ekiplerle bayramlar gibi önemli günlerde de önlemlerini arttırarak hizmetlerini sürdürüyor. Onarım ekiplerinin sayısını arttıran ASAT, bu sayede özellikle yağışların arttığı kış aylarında ihbarlara daha etkin ve hızlı müdahale kabiliyeti kazandı.

SAHA EKİPLERİNE TAKVİYE

Türkiye’nin en kalabalık ilk 5 ili arasında yer alan Antalya’nın özellikle turizm döneminde kat kat artan nüfusu, altyapı hizmetlerine binen yükü de aynı oranda artırıyor. Yazın turizm etkisi, kışın ise yoğun yağış mevsiminde ortaya çıkabilen arızalara müdahale etmekte zorlanan ASAT bu konuda önlem alarak saha ekiplerini takviye etti. Arıza onarım birimlerine yapılan araç takviyesi ve teknik güçlendirme ile kurum ekiplerinin müdahale kapasitesi ve hızı artırıldı.

ASFALT BİRİMİNE DE TAKVİYE

Aynı kapsamda ASAT’ın kendi bünyesinde hizmet veren asfalt birimine de takviye yapıldı. Bu sayede onarım çalışmaları sonrasında kazı sebebiyle yollarda oluşan bozukluklara da ivedilikle asfaltlama yapılabilecek ve vatandaşların mağdur olmasının önüne geçilecek.