ANTİKAD 2018 faaliyet yılı birinci olağan toplantısı, bir otelde gerçekleştirildi. Toplantıda derneğin yeni yönetimini, Aynur Doğan başkanlığındaki yönetim kurulu devraldı. Devir- teslim töreninde söz alan eski başkan Leman Sedef Tuna, 2015 ve 2018 yılları sürecinde çok keyifli çalışmalar yaptıklarını, çok değerli konukları ağırladıklarını ve çok önemli projelere imza attıkları söyledi. Tuna, bundan sonraki süreçte de ANTİKAD'ın çok daha büyüyerek, yeni projelere imza atacağına inandığını belirtti.

ANTİKAD'ın yeni yönetim kurulu başkanı Aynur Doğan ise kendisini tanıtarak konuşmasına başladı. Barkovizyon gösterisi eşliğinde çocukluğundan itibaren okuduğu okulları, mesleki geçmişini ve ailesiyle ilgili yaşadıklarını anlatan Doğan, ANTİKAD'ın daha başarılı bir sivil toplum kuruluşu olması için yönetim kurulu üyeleriyle birlikte daha çok çalışacakları mesajını verdi.

Konuşmaların ardından eski yönetim kurulu üyeleri için teşekkür plaketi töreni yapıldı. Toplantıya Akdeniz Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı Figen Sayın ile TOBB Antalya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Serap Kocaoğlu da katıldı. Derneğin yeni yönetiminde Hatice Öz, Revza Pelen, Fatma Ceylan, Gülseren Açar, Fatma Kotanak ve Fürgan Aslan Çatan yer aldı.