Bilişim dünyasından yöneticiler ve Antalyalı iş adamları, Akra Barut Hotel'deki zirveye yoğun ilgi gösterdi. Zirvede, Logosoft İş Geliştirme ve Kanal Müdürü Uğur Yılmaz, Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) Başkanı Sadi Kan, Logosoft ISV İş Geliştirme Yöneticisi Ege Yiğit Öner, SAP Business Satış Müdürü Mert Onay konuştu.

Zirvenin açılış konuşmasını yapan Uğur Yılmaz, Antalya Teknoloji Zirvesi'ne destek veren ANSİAD ve STK yöneticilerine, Türkiye Bilişim Derneği Antalya yetkililerine katkılarından dolayı teşekkür etti. Yılmaz, Antalya ve bölgeye desteklerinin sürekli artarak devam edeceğini belirtti.

Zirveye katılan iş adamlarına yeni nesil teknolojiler, dijital dönüşüm, bulut platformu, yapay zeka, yerli ve milli yazılımlar, Endüstri 4.0 ve süreçler hakkında bilgi verildi. Zirvede, Endüstri 4.0 ve IOT, nesnelerin birbiriyle iletişimi, yerli firmaların başarı hikayeleri, dünya markalarından SAP Business One platformunun her ölçekteki şirketlere yönelik yeni çözümleri, Microsoft Cloud çözümleri, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Veri Kurtarma Teknolojisi katılımcılara aktarılırken, yeni dönemde işadamlarını bekleyen yapay zeka sunumları da büyük ilgi gördü.

Toplantıda, katılımcılara Logosoft tarafından sosyal sorumluluk kapsamında çeşitli üniversitelerde açılan ERP sınıfları hakkında da bilgi verildi.