Antalya'nın Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarında büyük bir yoğunluğun yaşandığı Korkuteli'nde de altyapıdan üst yapıya önemli çalışmalar gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in talimatıyla ilçede ilk olarak yetersiz kalan otogarla ilgili sıkıntılar çözüldü. İlçede trafiğin kilitlenme noktasına geldiği Fatih Caddesi yeniden düzenlendi.

Ulaşım açısından büyük önem taşıyan Hükümet Caddesi, Eski Hastane Caddesi, Alaaddin Keykubat Caddesi ile Atatürk ve Mehmet Akif caddelerinde de asfalt, peyzaj, kaldırım, aydınlatma ve altyapı çalışması gerçekleştirildi. Kırsal mahalleler ve yayla yolları da asfaltlandı. Avdan Mahallesi'ne 5 yıldızlı bir köy konağı kazandırıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli'nde toptancı hali düzenleme çalışmalarının yanı sıra sulama suyu projeleri ile de üreticiye destek veriyor. Yaklaşık 800 bin TL'ye mal olan kapalı devre sulama sistemi ile Başpınar Mahallesi'nde 2 bin dönüm arazi sulanıyor.

ASAT'ın 41 milyon TL'ye gerçekleştirdiği Manay'dan su getirme projesi ile de Korkuteli'nde özellikle yaz aylarında yaşanan içme suyu sorunu çözüne kavuşuyor. Korkuteli mezbahasında da iyileştirme yapan Büyükşehir Belediyesi ilçeye 4 yılda 200 milyon lira yatırım yaptı.