Törene İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve kurmayları ile CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, milletvekilleri ve Türkiye’nin her yerinden gelen on binlerce sevenleri katıldı.

Törende MHP'yi ise Samsun İl Başkanı Abdullah Karabıçak'ın temsil etti. Türk dünyasının ve Ülkücü camianın sevilen ismi Ozan Arif (Arif Şirin) 13 Şubat Çarşamba günü yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetmişti. Tedavi gördüğü Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde 70 yaşında vefat eden Ozan Arif bugün binlerce kişinin katıldığı cenaze töreni ile ebediyete uğurlandı.

Ozan Arif'in Atakum ilçesi İncesu Mahallesi'ndeki evinden alınan cenazesi, cenaze namazının kılınacağı Büyük Cami'ye getirildi. Konvoy halinde getirilen cenazeyi cami önünde sevenleri karşıladı. Bu sırada izdiham da yaşandı. Cenazede sevenleri Ozan Arif'e son görevlerini yerine getirmek için toplandı.

Öte yandan Alanya’nın bir dönem MHP ilçe başkanlığını yapan Hilmi Er ve MHP Milletvekili adayı, emekli öğretmen Cafer Uyar ve yol arkadaşları da Rahmetli Ozan Arif’i son yolculuğuna uğurlamak için Samsun'da bulundular. Hilmi Er yaptığı sosyal medya hesabından ‘’ Rahmetli Ozan Arif’e son görevimizi yapmak üzere on binlerce Ülküdaşımız ile beraber Samsun’dayız. Hakkını helal et Ozanım. Mekanın cennet olsun’’ dedi.

CENAZESİ BABASININ YANINA DEFNEDİLDİ

Özellikle milliyetçi kesimin edebi dille sesi olan Ozan Arif, Samsun Büyük Cami'de öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kıranköy Mezarlığı'nda babasının yanına defnedildi.