Olağan Genel Kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Açılış konuşmasını yapan Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni, gazetecilerin zor bir dönem yaşadığı bugünlerde barış ve kardeşlik duygusuna vurgu yaparak tek listeyle seçimlere girilmiş olmasının bunun en güzel örneklerinden olduğunu söyledi.

Başkan Yeni, rakip olmamasının kendisini ve yönetim kurulunu asla şımartmayacağını söyledi. Yeni, hem gazetecilerin hem Antalya'nın problemlerinin çözümünde kentin en önemli ve güçlü sivil toplum kuruluşlarından biri olarak varlığını hissettirmeye devam edeceği belirterek, yeni dönemde iki önemli projesinin bulunduğunu kaydetti. Başkan Mevlüt Yeni bunlardan birinin Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin kamu yararına dernek statüsüne alınması, diğerinin ise üyelerin ev sahibi yapılmasına yönelik çalışmalar olduğunu sözlerine ekledi.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin yeni yönetim kurulu önümüzdeki günlerde göreve başlayacak.

AGC'nin yeni yönetim kurulunda Rukiye Benek, Rasim Gündüz, Haşmet Öyken, İdris Taş, Cafer Eser, Şifa Çiçek, M. Ahmet Öcal, Salim Uzun, Ersin Aydın, Ahmet Demir yer alıyor.

Kaynak: MY GAZETE