p>
 

Birinci yılını dolduran Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, doğu bölgesinde 7 mahalleyi ziyaret edip, mahalle halkına desteklerinden dolayı hem teşekkür etti hem de müjdeli haberler verdi. İhtiyaç sahiplerine ‘Halk Kart’ verileceğini ve düzenli olarak gıda ve çeşitli yardımlar yapılacağını açıklayan Başkan Yücel, bu yaz aynı anda 3 farklı bölgede asfalt yapabileceklerini açıkladı.


1 yıllık görev süresini dolduran Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, mahalle gezisinde vatandaşlarla bir araya geldi.  Göreve geldiği günden bu yana sık sık mahalleleri ziyaret edip, sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Adem Murat Yücel,  dün de mahalle gezilerine Beyreli, Çamlıca, Tırılar, Sapadere, Beldibi, Başköy ve Fakırcalı ile devam etti. Meclis Üyesi Mustafa Toksöz, Zihni Asiltürk, Garip Kodal, Mehmet Ali Tekin, başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de yer aldığı kalabalık bir ekiple kırsal kesimde halk ile buluşan Başkan Yücel, ekibini mahalle halkı ile tanıştırıp çalışmalarını anlattı.

AYNI ANDA 3 FARKLI YERDE ASFALT YAPILABİLECEK

Mahalle gezileri sırasında vatandaşların sorunları dinleyen Başkan Yücel, kırsal kesimde en çok yol ve asfalt konusunda sorun yaşandığını belirterek, Alanya Belediyesi’nin bu yaz sezonuna çok donanımlı gireceğini söyledi. “Sorunlarınızı biliyoruz ve bölgeye hakimiz” diyen Başkan Yücel, bu yıl aynı anda 3 farklı noktada asfaltlama yapabileceklerini açıkladı. Başkan Yücel, “Araç ve ekip olarak artık hiçbir eksiğimiz kalmadı.  Bölgemize daha iyi hizmet etmek için 40’ın üzerinde yeni araç aldık. Bu yaz aynı anda bir doğuda, bir batıda asfalt şantiyemiz kurulacak. Ayrıca ayrı bir sıcak asfalt ekibimizle tüm bölgenin sorununu en kısa zamanda çözeceğiz.” dedi.