p>
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimine bağlı ekipler, Alanya kırsalında farkı mahallelerde 4 ayrı grup halinde çalışıyor. Yol, genişletme, bakım onarım ve asfalta hazırlama çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
GRUP YOLU
Kocaoğlan’lı Grup yolunda 1,5 km genişletme çalışması yapılıyor. Bir haftadan beri devam eden çalışmaların ay sonunda bitirilmesi planlanıyor.
İmamlı, Özvadi ve Uğrak Mahallelerinin ortak kullandığı mezarlık yolunda genişletme çalışmaları devam ediyor. Yaklaşık 1,5 km olan yoldaki çalışmaların bu hafta içinde tamamlanması hedefleniyor.  Çakallar, Saburlar, Karamanlar, Orhan ve Gözübüyük Mahallerinin kullandığı ve Karayolu’na bağlanan grup yolunda yaklaşık 8,5 km’lik bölümde yol bakım ve onarım çalışmaları aralıksız sürüyor. 10 gün içinde tamamlanması planlanan yolda önümüzdeki süreçte genel bir bakım çalışması da yapılarak yol yaz sezonuna hazırlanacak. 
UĞRAM MAHALLESİ
Uğrak Mahallesi’nin içinden geçen ara yollarda bakım ve stabilize çalışmaları yapılıyor. Buradaki çalışmalar tamamlanınca ekipler Yeşilöz Mahallesi’ndeki ara yollarda stabilize ve bakım çalışmaları yapacak.  Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, yaz sezonu öncesi kırsal alanlardaki çalışmaları yoğunlaştırdıklarını belirterek, “ grup yolları başta olmak üzere Alanya’nın farklı noktalarında ekiplerimiz aralıksız çalışıyor. Bu yollarda bakım ve onarım, genişletme ile asfalta hazırlama çalışması yapılıyor. Asfalt sezonun başlamasıyla birlikte planlanan program doğrultusunda asfaltlama çalışmalarına da başlayacağız. Grup yollarının yanı sıra yayla yolları da elden geçirilecek “ dedi.