MATSO yönetimi TÜRSAB Manavgat- Side YTK'nın yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. MATSO heyetini TÜRSAB Manavgat Side Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Uslu ve yönetim kurulu karşıladı. Başkan Boztaş ziyarette Başkan Uslu'ya çiçek ve Manavgat'ın yöresel ürünlerini takdim etti.

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, kurumlar arası işbirliğine önem verdiklerini belirterek, şehirlerin gelişmesinde kurumlar arası işbirliğinin önemine değindi. MATSO ve TÜRSAB olarak ortak üyelere sahip olduklarını, üyelere daha iyi hizmet verebilmek için sık sık bir araya gelinmesi gerektiğini söyleyen Başkan Boztaş, MATSO'nun üyelerine daha iyi hizmet edebilmek amacıyla çaba gösterdiğini aktardı. Boztaş, 'Üyesi mutlu bir oda ekonomisi güçlü bir Manavgat' vizyonu doğrultusunda çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi.

TÜRSAB Manavgat Side YTK Başkanı Mehmet Uslu da TÜRSAB'ın 23'üncü Olağan Genel Kurulu'nda seçilerek göreve geldiklerini hatırlatarak, yönetim olarak Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden biri olan Manavgat'ta kutsal bir görevi yerine getirmek için çaba gösterdiklerini söyledi. İki kurum arasındaki işbirliğine vurgu yapan Uslu, MATSO ile TÜRSAB Manavgat- Side BYK olarak üyelere daha iyi hizmet vermek amacını taşıyarak bu yönde çalışmalara imza attıklarını kaydetti. Uslu, MATSO yönetimi ve Başkan Boztaş'a ziyaretleri için teşekkür etti.