Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Gevher Nesibe Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Dr. Hüseyin Vural Eğitim Okulu'nda eğitim gören çocukları ziyaret etti. Öğrenciler, Başkan Sözen'i sevinçle karşılayarak, hazırladıkları gösterileri sundu. Öğrencilerle tek tek ilgilenen Başkan Sözen, öğretmenler ve aileleri de dinledi. Başkan Sözen'in getirdiği hediyelere sevinen çocuklar, hatıra fotoğrafı da çektirdi.

'ENGELSİZ MANAVGAT İÇİN ÇALIŞIYORUZ'

Engelsiz bir Manavgat için çalıştıklarını belirten Başkan Şükrü Sözen, "Bu konuda birçok proje ürettik ve üretmeye de devam ediyoruz. Bu projelerimizden biri olan Engelsiz Yaşam Merkezi'ni Ilıca Mahalle'mizde en yakın zamanda hayata geçirmeye hazırlanıyoruz. Engelsiz Manavgat'ı sevgiyle oluşturmak için her zaman çalışmaya devam edeceğiz. Buradaki çocuklarımızın yüzünü güldürebildiysek, onların kalbine dokunabildiysek ne mutlu bizlere" dedi.

BAŞKAN SÖZEN'E TEŞEKKÜR

Gevher Nesibe Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Şerafettin Çetin ve Dr. Hüseyin Vural Özel Eğitim Okulu Müdürü Ali Hakan Öz de eğitim sürecine verdiği katkılardan ve yanlarında yer alması dolayısıyla Başkan Sözen'e teşekkür etti.