p>Alanya Belediyesi tarafından Avsallar Mahallesi Sanayi Çarşısı’ndaki, 4 bin metrekare alana projelendirilen yeni kademe binasının yapımı devam ediyor. 
Sınırları büyüyen Alanya Belediyesi, en ücra bölgelere kadar daha etkin hizmet edebilmek için altyapısını ve idari merkezlerini güçlendiriyor.  Alanya merkeze uzak mahallere de hızlı ve kaliteli hizmet edebilmek için  Alanya Belediyesi batı bölgesinde Avsallar Mahallesi’nde yeni bir şantiye binasının temelini attı. 
4 BİN M2 ALAN ÜZERİNDE İNŞAAT DEVAM EDİYOR
Alanya Belediyesi tarafından 4 bin m2 alan üzerine inşa edilecek olan kademe binası içerisinde personelin dinlenebileceği dinlenme odası, yemekhane, mescit, WC-duş odaları  yeralacak.  Personel binası ile birim şefleri ve çavuşların da idari odalarının yeralacağı yeni kademe  binasında,  toplantı salonu ve malzeme depoları da bulunacak . Saha olarak tamamen beton ile kaplanacak olan kademenin tesliminden sonra, etrafı ağaçlandırılarak çevreye duyarlı bir kademe haline getirilecek.
BATI-1 VE BATI -2 ŞANTİYESİNE HİZMET VERECEK BÜYÜKLÜKTE TAMİRHANE
Yeni kademe binasında Avsallar, Okurcalar, İncekum ile Payallar, Türkler ve Konaklı Mahallelerinde bulunan 6 (batı-1 ve batı-2 şantiyeleri) şantiyeye aynı anda hizmet verebilecek büyüklükte bir de tamirhane yapılacak. Buna bağlı yönetim ofislerinin de bulunduğu kademe binasında; ayrıca açık alanda çörez, asfalt, yama malzemesi vb. malzemelerin depolanabileceği bir de malzeme deposu bulunacak.