Paylaşılan mesaj ise şu şekilde;

"1992 yılında Birleşmiş Milletler tarafından alınan kararla 3 Aralık, Dünya Engelliler Günü olarak ilan edilmiştir.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü, tüm dünyada engellilerin hakları, kazanımları ve yaşam standartlarının yükseltilmeli. Hem devlet hem de toplum olarak engelli vatandaşlarımıza pozitif ayrımcılığın yapılmasının önü açılmalı. Onların kaderi yatağaya da evde bağlı kalmamalı.

Engeli vatandaşlarımıza her türlü sosyal etkinliklerin içine dahil etmeli, aynı zamanda ekonomik acıdan ve diğer alanlarda da devletin bütün imkanları seferber etmesi gerekmektedir. Unutmayalım ki, hepimiz bir engelli adayıyız. Engelli vatandaşlarımızın daha rahat bir hayat sürdürmesi için   İYİ Parti olarak gerekli adımlar acilen atılması gerektiğine inanıyoruz.

Engellilik konusu yalnızca engelli bireyleri ve ailelerini değil, toplumun tüm kesimlerini yakından ilgilendiren önemli bir konudur. Engellilik, sosyal hayatı engelleyen bir kusur değil, desteklenmesi gereken bir durum olarak kabul edilmelidir. Bu nedenle her fırsatta onlarla içi içe eşit ve değerli vatandaşlar olduklarını göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün, Tüm engelli vatandaşlarımıza sağlıklı, mutlu ve başarılı bir sürdürmelerini diliyorum."