Alanya’nın Dereköy Mahallesi’nde Bahri Şenli (24) yönetimindeki 07 NA 2277 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 350 metre derinliğindeki uçuruma yuvarlanmış olayda yerinde Alanya’nın köklü ailesinin çocukları olan Bahri Şenli ölmüş, Abdurrahman Aleaddinoğlu’da ağır yaralanarak Başkent Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

BAHRİ ŞENLİ HAYATINI KAYBETTİ.

Alanya bu sabah şok olan bir kazayla uyandı. Feci kazada bir kişi öldü bir kişi yaralandı. Alanya’nın Susuz Yaylası mevkiinde henüz nedeni bilinmeyen bir kaza meydana geldi. Araçın içerisinde bulunan Alanya’nın tanınmış ailesinin oğulları Bahri Şenli ve Abdurrahman Aleaddinoğlu’na ait araç uçurumdan yuvarlandı. Bahri Şenli hayatını olay yerinde hayatını kaybetti

ABDURRAHMAN ALAETTİNOĞLU AĞIR YARALI

Bu sabah saatlerinde Alanya’nın Dereköy Mahallesi’nde Bahri Şenli (24) yönetimindeki 07 NA 2277 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 350 metre derinliğindeki uçuruma yuvarlanmış olay yerinde Bahri Şenli hayatını kaybetmiş aynı araçta bulunan arkadaşı Abdurrahman Alaettinoğlu (39) ağır yaralanmıştı.

AKUT YARDIMA KOŞTU

AKUT Alanya Ekibi yaptığı açıklamada ’’Alanya Dere Mahallesi Susuz Yaylasında uçurumdan yuvarlanan 2 vatandaş için çıkmış olduğu operasyonda 1 vatandaşı kurtararak sağlık görevlilerine teslim etmiş, 1 vatandaşın ise  naaşının tahliyesini gerçekleştirerek operasyonu sonlandırmıştır’’şeklindeki ifadelerle duyurmuştu.

ALKOL VAR MI ARAŞTIRILIYOR

İhbar yerine çok sayıda, jandarma, sağlık ekibi ve AKUT ulaşırken, uçuruma yuvarlanan aracın çıkarılması için AKUT çalışma başlamıştı. Kazayla ilgili geniş bir şekilde araştırmaya başlanılırken, 07 NA 2277 plakalı araç sürücüsü Bahri Şenli ve arkadaşı Abdurrahman Alaettinoğlu’nun emniyet kemeri takıp takmadıkları, alkollü olup olmadıkları araştırlıyor.


BAHRİ ŞENLİ'NİN CENAZESİNE KORONA ENGELİ

Bahri Şenli’nin ikindi namazını müteakiben kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verileceği ve koronavirüs yasakları gereğince cenazeye yakınları dışında kimsenin katılamayacağı bildirildi.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU’NDAN TAZİYE TELEFONU

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bu Alanya’yı yasa boğan kazada hayatını kaybeden Bahri Şenli’nin ailesini ve yakın akrabalarını arayarak taziyelerini bildirdi. Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Bahri kardeşimizin talihsiz bir kaza sonucu genç yaşta ve ideallerini henüz gerçekleştiremeden aramızdan ayrılmasından büyük üzüntü duyuyorum. Bahri’nin ailesine ve sevecenlerine sabır ve başsağlığı dilerim" dedi.