p>Antalya’da 2 kişi, piyasa değeri yaklaşık 500 bin TL olan ciklet süsü verilmiş uyuşturucu maddeyle yakalandı. Şahıslar, kırmızı ışık ihlali sonrası polisin dur ihtarına uymayınca araçtan inip kaçmaya çalışırken yakalandı.

\ \ \ \

Edinilen bilgiye göre, Kemer ilçesinden kent merkezine 07 FM 733 plakalı otomobille seyir halinde olan Veysel B. ve arkadaşı Yenal Ç., Konyaaltı ilçesi Sarısu Mahallesi Akdeniz Bulvarı Tünektepe kavşağında kırmızı ışık ihlali yaptı. İhlali gören trafik ekipleri, ‘Dur’ ihtarında bulundu. ‘Dur’ ihtarına rağmen bir süre ilerleyen sürücü, aracı sağa çekip durdu. Araçta yolcu konumunda bulunan Yenal Ç., Sarısu Mahallesi ara sokaklara kaçtı. Yaya olarak kaçmaya çalışan sürücü Veysel B. ise kaçtıktan kısa süre sonra yakalandı. 
\ \
\ \ \\\\\\\"CİKLET SÜSÜ VERMİŞLER\\\\\\\"
\ \ Eşkalin verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda takviye polis ekibi sevk edildi. Sarısu Mahallesi’ni ablukaya alan polisler, 154 sokak içinde montunu çıkararak kaçmaya devam eden kaçan Yenal Ç.\\\\\\\'yi yakaladı. Ç.\\\\\\\'nin üzerinden bir tabanca, uyuşturucu yapımında kullanılan madde, bir miktar para, çiklet süsü verilmiş kullanıma hazır çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Otomobil içinde ve dışında geniş çaplı inceleme yapan polis, ecza malzemeleri ele geçirdi. Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen şüphelilerin çeşitli suçlardan çok sayıda kaydının olduğu belirtildi. Detaylı aramanın ardından şüphelilerin araçları emniyet otoparkına çekildi.
\ \ Şüphelilerin üzerinden çıkan uyuşturucu maddenin piyasa değerinin yaklaşık 500 bin TL olduğu belirtildi.

\ \