p>Alanya Adliyesi\\\\\\\'nden 3 ay önce emekli Çetin Okatan\\\\\\\'ın katil zanlısının, cezaevi firarisi olduğu ve sahte kimlik kullandığı belirlenirken katilinin yakalanması an meselesi olduğu biliniyor.

\ \ \ \

Gazipaşa\\\\\\\'nın Hasdere Mahallesi Tarihi Taş Köprü civarındaki ağaçlıklar arasında göğsünden silahla vurulmuş halde bulunan 2 çocuk babası emekli Çetin Okatan\\\\\\\'ı (50) öldüren kişi ya da kişilerin yakalanması için geniş çaplı çalışmalar bütün hızıyla devam ediyor. Olayın meydana geldiği bölgedeki güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alan jandarma ekipleri, Okatan\\\\\\\'ın  Gazipaşa\\\\\\\'ya F.C. isimli bir kişiyle birlikte geldiğini, en son bir marketten birlikte alışveriş yaptıklarını tespit etti. Jandarma ekipleri, Okatan\\\\\\\'ı öldürdüğü iddia edilen F.C\\\\\\\'nin sahte kimlik kullandığını belirledi. Alanya ve Gazipaşa ilçelerinde kendisini Giray Hancıoğlu olarak tanıtan F.C\\\\\\\'nin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

\ \ \ \

F.C’nin dosyası kabarık

\ \ \ \

Çetin Okatan\\\\\\\'ın zanlı F.C\\\\\\\'nin, 2014 yılında cezaevinden firar ettiği, dolandırıcılık, hakaret, sahte kredi kartı üretme ve satma, basit yaralama gibi suçlardan arandığı ortaya çıktı.

\ \