Mobilya ustası Ömer Yavuz, BWM X5  Marka aracını yakan kişi veya kişileri bulmak için gece gündüz adeta dedektif gibi çalışıyor. Olay şöyle gelişti;  Mobilya ustası Ömer Yavuz, her zamanki gibi işinden evine geldi. Alanya Kadıpaşa Mahallesi Kahveciler Sokak  Yavuz Apartmanı otoparkına  07.NS. 320 plakalı BWM X5  marka aracını park etti.

Araç cayır cayır yandı

Sabaha karşı Saat 04.00 civarında komşularının çığlıklarıyla uyanan Ömer Yavuz, gördüğü manzara karşısında gözlerine inanamadı. Antalya Büyükşehir İtfaiye ekiplerine ulaşan çevre sakinleri olayı ihbar ettiler. İtfaiye ekipleri uzun uğraşla yanan aracı güçlükle söndürdü.

Olay Kamera kayıtlarında

Sabaha karşı Saat 04.00 civarında meydana gelen olay, Yavuz Apartmanının güvenlik kameralarına yansıdı. BWM X5  Marka aracını yakan kişiyi kamera kayıtlarında gören araç sahibi Ömer Yavuz’’ Aracım yanmadan önce 1 kişi elinde poşetle bir şeyler taşıyordu. Aracın yanına yaklaşan kişi bir dakika sonra yanıcı bir madde ile  ateşleyip kaçtığı kameralarda gözüküyor’’dedi

Emniyet yetkililerine sesleniyorum

Ömer Yavuz, Alanya Emniyet yetkilileri Asayiş ekiplerinin olay üzerinde inceleme yaparak şüphelileri bulmak için uğraştıklarını belirterek’’Olayla ilgili elimdeki bütün kamera görüntüleri ile  bilgileri Emniyet yetkilerine teslim ettim. Kamera görüntülerinde aracı yakan kişi resmen görünüyor. Olayın üzerinden bu kadar geçmesine rağmen niçin yakalanamıyor anlamış değilim’’ diyerek Alanya Emniyet yetkililerin sitemde bulundu.

15 gündür dükkana uğramıyor

Olayın üzüntüsünü üzerinden atamayan Yavuz, yaşadığı sıkıntı nedeniyle psikolojisinin bozulduğunu ve doktor kontrolünde ilaç kullandığını ifade etti. Yavuz,’’Böyle bir olayı Allah düşmanımın başına vermesin. Bu üzüntü ile işyerime gidemiyorum. Bunda şükür ki, gelen cana değil mala gelsin’’dedi.