p>Antalya il ve ilçelerindeki Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  belediye başkanları ve teşkilat başkanları Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti. Ziyarette Başkan Yücel, hizmetleri hakkında bilgiler verip, başkanların bölge ile ilgili sorularını cevaplandırdı.

\ \ \ \

CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut önderliğinde Alanya’ya gelen CHP’li belediye başkanları ve ilçe teşkilatı başkanları Alanya Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyarete Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru ve ilçe teşkilat başkanları katıldı.
\ \ YÜCEL: “BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN SÜRMESİNİ DİLİYORUM”
\ \ Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Bugün çok önemli bir etkinliği gerçekleştiriyoruz. Triatlon’un Avrupa Kupa Finali ilçemizde yapılıyor. Ayrıca çocuk sporcuların yarıştığı Aquathlon Türkiye Şampiyonası Yarışı da ilk kez Alanya’da gerçekleştiriliyor. Siyaset ayrı, dostluk ayrı. Biz siyasi partileri hizmet aracı olarak görüyoruz.  Belediye Başkanı seçildiğimiz gün siyaseti bıraktık ve hiçbir siyasi ayrım yapmadan hizmet ettik. Antalya’yı bir bütün olarak görüyoruz. Antalya Meclisi’nde birlikte çalışıyoruz ve birçok konuda fikir birliğimiz var. Bu birlik ve beraberliğin sürmesini diliyorum.” dedi.
\ \ “RUS TURİST ANTALYA İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”
\ \ Turizm konusunda ilçe başkanlarının sorularını da yanıtlayan Belediye Başkanı Yücel; “Aynı zamanda ALTAV başkanıyım. Birçok fuara katılıyorum. Son yıllarda bize hep terörü soruyorlar. Turizm konusunda bölge olarak aynı kaderi paylaşıyoruz. Turizmde bir daralma ve İskandinav ülkelerinden gelen turist sayısında düşüş var. Artık konaklama tahsisleri kaldırılmalı. Yatak arzına bir dur denilmeli. Arz talep dengesi birbirini karşılamıyor. Son günlerde Rusya’dan charter uçuşlarının başlaması bir hareketlilik kazandırdı. Bu da bize Rus turistin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor.” dedi. 
\ \ UYSAL: “12 AYA YAYILMIŞ RENKLİ VE ÇEŞİTLENDİRİLMİŞ TURİZM İSTİYORUZ”
\ \ Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da, “Tarım ve turizmde daralmanın olduğu bir dönemde birlik ve dayanışmayı sağlamak için bu ziyareti gerçekleştirdik.  Sadece deniz ve kum ölçeğinden çıkıp, Antalya’nın tarihi yapısına uygun, 12 aya yayılmış, renkli ve çeşitlendirilmiş bir turizm istiyoruz. Bu konuda çalışmalar yapılması gerekiyor.” dedi. 
\ \ Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal’dan sonra konuşan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise; Başkan Yücel ve meclis üyeleri ile Büyükşehir Meclisi’nde uyum içinde çalıştıklarını belirterek, birlikte uyum ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
\ \ Yaklaşık 1 saat süren ziyaretten sonra CHP heyeti, Başkan Yücel ile birlikte Triatlon yarışlarının ödül törenine katıldı.

\ \