p>Alanya Adliyesi\\\\\\\'nde zabıt katibi olarak görev yapan ve 3 ay önce emekli olan Çetin Okatan, dün Gazipaşa’da ölü olarak bulunmuştu. Olay, Gazipaşa Tarihi Taş Köprü civarından geçen ve namaz kılmak için dere kenarında duran bir şahıs, ağaçlıklar arasında yatan bir erkek ceset gördüğünü, şahsın durumu jandarmaya bildirmesi üzerine olay yerine gelen Jandarma ekipleri, cesedin 50 yaşındaki Çetin Okatan\\\\\\\'a ait olduğunu tespit etmişti.

\ \ \ \

Jandarma olay yerinde yaptığı araştırma neticesinde görgü tanıklardan yola çıkarak, topladığı bilgiler doğrultusunda, göğsünden vurularak öldürülen Çetin Okatan’ı kim veya kimlerin vurduğunu ve  Okatan’a ait kayıp 07 NBT 06 Opel Astra Sedan aracın peşine düşerek, olayı aydınlatmaya çalışıyor.

\ \ \ \

2 çocuk babası, Çetin Okatan\\\\\\\'ın cesedi Gazipaşa Devlet Hastanesi morguna kaldırılarak yapılan otopsiden sonra ailesine teslim edildi. Diyarbakır’da Uzman Çavuş olarak görev yapan oğlu’nun bugün Alanya’ya gelmesi sonucu, İkindi namazını müteakip, kılınacak cenaze namazı sonrasında Türkler Bilaller mahalle mezarlığına defnedilecek.

\ \