p>Gazipaşa’dan Aslan ailesinin kızları Fatma ve Denizli’den Konaç ailesinin oğulları Muhammet muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştirdiler. Alanya Deniz perdenin sahibi Muhammet Konaç ve avukatlık bürosunda çalışan Fatma Aslan dün akşam davetlilerin ve şahitlerin huzurunda hayat boyu birlikteliğe evet dediler.

\ \ \ \

Park Alanya’da muhteşem bir törenle dünya evine giren çiftin nikâhlarını Ali Yenialp kıydı. Şahitliklerini ise Hoted onursal başkanı ve başdanışman, turizmci Hakan Halit Yeni, Avukat Ahmet Sezer, kuaför Emrah Ünlü ve Durdane Özsoy yaptılar. Çiftin düğün törenine katılım oldukça yüksekti. Alanya, Gazipaşa ve Denizli’den gelen çok sayıda davetli çifti bu utlu günlerinde yalnız bırakmadılar. Ailelerin konukları kapıda karşılamasıyla başlayan düğün, gelin ve damadın alkışlar eşliğinde salona girmesiyle devam etti. Nikâh merasimi ve pasta kesiminin akabinde gece geç saatlere kadar devam eden düğünde, mutlulukları yüzlerine yansıyan çift bol bol eğlenip, tebrikleri kabul ettiler.

\ \ \ \

www.gazetealanya.com olarak Aslan ve Konaç ailelerinin kutlar, Fatma ile Muhammet’in kurdukları yuvada bir ömür boyu mutlu olmalarını dileriz.

\ \