ÖZEL Haber - Burak ÖZTUNÇ

Alanya’da yaşadığı belirtilen Murat K. isimli şahıs kişisel sosyal medya hesabı üzerinden pek çok tepki çeken paylaşıma imza attı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a hakaret içerikli paylaşımında "Bunun tek sorumlusu İsrail’in uşaklığını yapan RTE uzun adamdır. Külliyesinde Emine Hanım ile beraber cariye eğitimine devam etsin, Cumhuriyetin nimetlerinden donuna kadar yararlanıp Cumhuriyete sövenleri aynı şekilde iade ediyoruz. Artık Suriyeli göçmenleri istemiyoruz. Türkiye Türklerindir. RTE ile defolup gidin." ifadelerini kullandı.

ŞEHİTLERİMİZE SAYGISIZLIK

Murat K. isimli şahıs daha sonra yaptığı paylaşımlarda da tepki çeken ifadelere imza attı. Murat K. paylaşımlarından bir tanesinde, “Doğuda şehit olan askerlerimiz Niyazi oluyorlar. TV’de izliyoruz. Vatan sağ olsun diyorlar ama ben diyemem.” İfadelerini kullanmıştı. Bu paylaşımda vatandaşlar tarafından büyük tepki çekti.

AK PARTİ’DEN SUÇ DUYURUSU

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı kendilerine gelen şikayetleri üzerine Murat K. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundular. Avukatları aracılığıyla suç duyurusunda bulunan AK Parti İlçe Teşkilatı’nın şahıs hakkında gerekli işlemlerin yapılması için takipçi olacaklarını belirttiler.

CİMER’E ŞİKAYET YAĞDI

Murat K. isimli şahsı AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nın yanı sıra çok sayıda vatandaş da CİMER’e şikayet etti. CİMER’e yapılan şikayetler sonrası yapılan yanıtta ise şahısla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi. Yapılan şikayetler sonrası Murat K. isimli şahıs hesabının çalındığını ve başkasının yazdığını söyleyerek kendisini savundu.