İYİ Partili Mali Müşavir Şefik Bahçe, geçtiğimiz günlerde AK Parti’ye yapmış olduğu hakaret içerikli birçok paylaşımdan dolayı tepki çekmişti. Daha sonrasında AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı Şefik Bahçe’ye sert tepki göstermiş ve İlçe Başkanı Mustafa Toklu kendisini mahkemeye vereceğini söylemişti. Bu gelişmeler üzerine yaptığı paylaşımın yorumlarını silen Şefik Bahçe bugün gözaltına alındı.

NURİ ÇÖL'DE GÖZALTINDA

Şefik Bahçe'nin paylaşımına AK Parti için hakaret dolu yorum atan bir diğer isim Nuri Çöl isimli vatandaşta gözaltına alındı. Nuri Çöl'ün daha önce pek çok suçtan gözaltına alındığı ve sabıkalı olduğu öğrenildi.

BAHÇE 'ARKADAŞIM YAZDI' DEMİŞTİ

Öte yandan paylaşımlarından dolayı kendisine dava açılacağını öğrenen Şefik Bahçe bir açıklama yapmıştı. Bahçe, “Dün akşam yapmış olduğum paylaşımın altına benim bilgim dışında aynı masada oturduğumuz bir yakınım sinkaflı bir yorum yazmış. Yorumu bugün sabah gördüm ve sildim. Yorumu yapan kişiye de gerekeni söyledim. Telefonumdan sinkaflı bir yorum yapılmasından dolayı Ak Partili dostlarımdan özür dilerim” demişti.