Bakın yine Alanyaspor'u yazıyorum. Yine bana istihza-i (alaycı) bir şekilde kuru fasulye tarifini soranlar olacaktır. Ama bunu soranlar ne hikmetse köşe yazımı ilk okuyanlar oluyor. Siz ne kadar umursamaz görünseniz de her ne kadar bana küçümser bir tavır takınıyor gibi davransanız da uzaktan uzaktan gizlice beni takip etmeniz beni çok güldürüyor.
Benim bir kadın olarak Alanyaspor ile ilgili köşe yazmam insanları neden bu kadar rahatsız ediyor gerçekten anlayabilmiş değilim… Ben Alanya'da tüm sosyal, ekonomik ve siyasi meseleler hakkında köşe yazısı yazıyorum. Alanyaspor da şehrin en önemli markası ve küme düşme hattındaki bir şehir takımı her zaman bir konu ve köşe yazısı nedenidir. Futbolla ilgili her köşe ve haber yazdıktan sonra yaygara koparanlara inat Alanyaspor'un durumunu her daim köşeme taşıyacağım. Haberlerini takip edip sizlerle paylaşacağım. Zira bu yazılarda ne takıma zarar veren bir durum var ne de kötü bir şey var… Benim amacım işimi en iyi şekilde yapmak… Kaldı ki bugüne kadar yazıp da hesap veremeyeceğim hiçbir haber yapmadım!
Ben Alanyaspor’u ilk defa takip etmiyorum. Alanya’ya taşındığım günden beri takip ediyorum, hatta önceleri Yeni Alanya’da çalışırken sitede canlı maç takibini de ben yapıyordum… Her zaman haberlerini yaptım, her zaman maçlarını izledim… Zaten takip ettikçe sevdim, destekledim. Ama ne hikmetse ne zaman takıma destek olmak için bir köşe yazdım, etraftaki saçma sapan eleştirilere karşı bir yazı yazdım, herkesi hunharca eleştirenler kendilerine bir ufak dokundurunca kıyametler kopardı.
Ne Alanya ne Alanyaspor birilerinin tekelinde değil! Alanyaspor bu kentin markası, bu kentin gururu. Benim onu desteklemem, onunla ilgili bir şeyler yazmam da zaten en doğal olanı. Neden sadece kendilerine verilen bir görevmişçesine insanlar bu denli tekeline alma çabasında takımı? Her geçen gün destekçisinin artması, takip edilmesi, takdir edilmesi, gelişmesi için bir şeyler yapılması insanları memnun etmesi gerekirken bu kadar yabanice davranmak neden? Elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi davranmayın. Halk arasında bir söz vardır; Ağır ol da molla desinler… Biraz yaşınızın insanı olun ki biz de size saygı duyalım hani ‘duayensiniz’ ya, tecrübelerinizden faydalanalım… Öyle 'ben çok samimiyim, herkes beni çok sever, siz nemalanmaya çalışıyorsunuz' gibi ucuz fikirlerinizi kendinize saklayın... 
Başarıyı takdir etmek, desteklemek yerine böyle işgüzarlık yapmak ne işinize yarayacak bilmiyorum ama beni hiç etkilemiyor bilin istedim… Zira ben kimseye zarar vermeye çalışmıyorum, kimseye köstek olmuyorum… Kimseye hakaret etmiyorum… İşimi yapmaya çalışmıyorum siz de işinize bakın!
Haberciliği, gazeteciliği de gerçekten bu işe emek veren insanlara bırakın! Ellerinde hiçbir medya organı olmamasına rağmen, kendini gazeteci sanan, sana akıl vermeye çalışan çok. Biri der ki 'şu başlığı şöyle at', sana bilgi verir, 'bunu böyle yaz, şöyle yap'… Birinin işi işgüzarlıktır ama etrafa ‘ben haber yapıyorum sadece’ imajı verir.
Ben ne birilerine yaranmaya çalışıyorum ne birilerine arkamı dayıyorum benim derdim işimi yapmak… Futbolu seviyorum ve yıllardır yaptığım gibi Alanyaspor’u takip ediyorum, yazıyordum, yazıyorum, yazacağım… İşimi yaparak yazacağım ama sağda solda yazdığınız gibi birilerinden bilgi sızdırarak değil araştırıp bularak! Hani ‘Gazetecilik’ tam olarak böyle bir meslek olduğu için! 
Bak sayın ulu manitu, insanlar hayatta hata yapa yapa doğruyu bulur, yaşadıkları kendine tecrübe olarak kalır. Yanlışlarından ders çıkarıp çıkarmamak onların aklına, vicdanına, karakterine kalmış bir durum buna hiç kimse karışamaz... Karışamadığı gibi bu durumu onlara karşı koz olarak da kullanmaz... Bunlar üzerinden hayatını da idame ettirmez... Ulu manitu olmak bu demek değildir diye düşünüyorum... Daha temiz bir dünya için ulu manitusuz bir hava sahası öneriyorum herkese... He bu arada AK Parti’nin bir seçim sloganı vardı aklıma geldi çok güzeldi; onlar konuşur AK Parti yapar! Tam olarak durum bu işte bizde de, sen konuşursun ben yaparım... ve tombalaaa... O sebepten benim adımı kendine sakız yapmak yerine kendine yeni bir uğraş bul derim!