D&M Group Emlak sahibi Mehmet Kılınç, Deniz Akpınar Kılınç ile yarım kalan mutluluklarını tamamladılar.

Alanya’nın sevilen isimlerinden olan başarılı emlakçı Mehmet Kılınç ve Deniz Akpınar Kılınç; Sea Star Butik Hotel'de muhteşem bir düğünle dünya evine girdiler.

Damat Mehmet Kılınç’ın, emlak ve gayrimenkul mesleği olması nedeniyle seçkin emlakçı ve işadamları düğünde buluştu. Alanya’nın önde gelen emlakçıları ve iş adamları bol bol sohbet ederek hasret giderdiler. Bu mutlu günde Alanya’nın ünlü sesi Serdar Onur sahne aldı.

Gelin ve damat meşaleler eşliğinde düğün alanına girerken, düğüne katılanlar ise Serdar Onur’un şarkıları ile doyasıya eğlendiler.

 İlk danslarını gerçekleştiren Deniz Akpınar Kılınç ile Mehmet Kılınç’ın sahnede kaldığı uzun bir sürede atılan havai fişekler dakikalar boyu gökyüzünü ışıl ışıl aydınlattı.

ÇOCUKLARI ŞAHİTLİK YAPTI

Genç çiftin düğündeki şeref konuğu ise bir yaşındaki kızları Duru Nur’du. Anne ve babasının düğün törenine katılan Duru Nur, davetlilerinde odak noktası oldu. Adeta sevgiye boğulan minik kız, anne ve babasının düğününe katılarak herkese nasip olmayan bir olaya da şahitlik etmiş oldu.

DAMAT DÜĞÜNE BÖYLE DAVET ETTİ:

Mehmet Kılınç, Deniz Akpınar Kılınç ile hayatını birleştirdiği bu güzel geceye dostalarını şu şekilde davet etti:

“Güzel dostlarım, arkadaşlarım, yakınlarım; zaman o kadar çabuk geçiyor ki nasip bugünlereymiş. Bizde mutluluğa ilk adımı atınca, örf âdetimiz neyse nasıl öğrendiysek öyle yaptık. Ailelerimizin huzurunda, imam nikâhımızı kılan hocamızın huzurunda, Allah’ın Emri Peygamber efendimizin kavli İle eşimi ailesinden babamla annemle büyüklerim ile birlikte istedik.  Bizde tüm çiftler gibi nikâhımızı düğünümüz İle birlikte yapmak istedik nasip işte evdeki hesap çarşıya uymadı. Nikâhımızı yaptık düğünümüz ise yarın olacak. Allah izin verirse tüm dostlarımız, büyüklerimiz, sevdiklerimiz düğünümüze davetlidir.”

Gazete Alanya ailesi olarak bizde genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.