Haber - Burak Öztunç
Tosmur Muhtarı ve Muhtar Adayı Yakup Gündoğan, Gazete Alanya ile yaptığı röportajda bir diğer muhtar adayı Zafer Gürel’le ilgili şok açıklamalar yapmıştı. Zafer Gürel’in kendisine yanlış isim yazılmış olan bir evrağı imzalatmaya çalıştığını ve sonrasında ise kendisini resmi kurumlara şikayet ettiğini söylemişti.

GÜREL’DEN YALANLAMA GELDİ

Gündoğan’ın açıklamaları sonrası, Muhtar Adayı Zafer Gürel, bir basın açıklaması yaparak iddiaları yalanladı. Gürel yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Tosmur Mahallesi Muhtarı ve Muhtar Adayı Yakup Gündoğan tarafından üzerime atılan ‘sahte evrak imzalatmaya çalıştı’ şeklindeki iftiralarından dolayı savcılığa suç duyurusunda bulundum.

Kendisini bu çirkin davranışından dolayı kınıyorum.

Geçtiğimiz aylarda bir tanıdığımızın tapu müdürlüğünün geçmiş zamanda yaptığı yanlış kayıttan dolayı hatanın düzeltilmesi için bizzat tapu memurunun verdiği evrağın bilirkişi ve muhtar tarafından imzalanmasını talep etmiştir. Bilirkişiler, azalar ve şuan Yakup Gündoğan’ın yanında aza adayı olan Eşref Şimşek tarafından imzalanmasına rağmen sırf karşısında aday olduğum için insanların önünde küçük düşürücü açıklamalarla onurumu zedeleyerek imzalamamıştır.

İzledikleri bu kirli siyasetten dolayı kendilerini kınıyor her zaman haktan hukuktan ve adaletten yana olduğumu bir kez daha belirtmek istiyorum. Allah var gam yok.”