OBA’DAKİ YENİ KÖPRÜ VE YENİ YOLLARDA SICAK ASFALT ÇALIŞMASI

Oba Mahallesi’nde trafik akışını rahatlatacak olan Oba Çayı üzerine Alanya Belediyesi tarafından inşa edilen  köprü üzerinde ve Metro Kavşağı, ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Oba arterlerini birbirine bağlayan yeni açılan yollarda sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, fen işleri ekipleri ile  birlikte çalışmaları yerinde inceledi.

“AÇILAN İMAR YOLLARI İLE TRAFİK YÜKÜ HAFİFLİYOR”

 Tüm bölgelerde olduğu gibi Oba ve  Cikcilli bölgesinde imar yollarını hizmete sunmaya devam ettiklerini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Oba çayı üzerine yapılan yeni köprü ile özelikle çevre yolu ile Araştırma Hastanesi çevresinde trafiğin rahat bir akışa kavuşacağını söyledi.

METRO ÖNÜNE YENİ KAVŞAK ÇALIŞMASI

 Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Alaattin Keykubat Hastanesi (ALKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi yolunun eski Gazipaşa Caddesi ile birleştiği noktada sürücülerin ve yayaların güvenliği için başlattıkları kavşak çalışmasının da bölge trafiğini daha güvenli hale getireceğini ve trafiği rahatlatacağını kaydederek, “ Nüfus ve bina yoğunluğunun sürekli olarak arttığı ve hızlı bir gelişim gösteren Oba Mahallemizde yeni yollar açarak, yeni köprüler yaparak alternatif güzergahlarla bölge trafiğini rahatlatıyoruz. Hizmete açtığımız Oba Çayı üzerindeki köprü ile birbirine bağladığımız yeni yolları sıcak asfaltla kaplıyoruz. İnşallah birkaç gün içinde bitirip, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” dedi.