Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ramazan ayı münasebetiyle iftar sofralarını ziyaretine devam ediyor. Her gün farklı bir sofraya konuk olan Başkan Yücel, geçtiğimiz akşam iftarını Alanya Belediyesi’nin Mahmutlar Düğün Salonu’nda kurduğu İftar Çadırı’nda vatandaşlarla birlikte yaptı.

HER GÜN 3 AYRI NOKTADA İFTAR ÇADIRI KURULUYOR

Alanya Belediyesi, şehrin 3 ayrı noktasına kurduğu iftar çadırlarıyla her gün 2 bin 500- 3 bin kişiye yemek ikramı yapıyor. Belediye ekipleri merkezde Eşgilik Düğün Salonu, doğuda Mahmutlar Düğün Salonu ve batıda Konaklı Meydanı olmak üzere 3 ayrı noktada her gün iftar yemeği veriyor. Ayrıca Alanya Belediyesi, engelli vatandaşların iftar yemeklerini de evlerine kadar ulaştırıyor.

İFTAR SONRASI MAHKOD İLE BULUŞTU

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, iftar sonrasında Mahmutlar Koruma ve Yaşatma Derneği (MAHKOD)’nin davetiyle Mahmutlar Mahallesi’ndeki siyasi parti temsilcileri, sendika yöneticileri, dernek üyeleri ve MAHKOD yönetimi ile bir araya geldi. Başkan Yücel, toplantıdakilerin öneri ve taleplerini dinlerken Mahmutlar Mahallesi’ne yapılması planlanan hizmetleri anlattı.