İftarını vatandaşlarla birlikte yapan Belediye Başkanı Yücel, “Şehrin 3 ayrı noktasına kurduğumuz iftar çadırlarımızla her gün 2 bin 500- 3 bin kişiye yemek ikramı yapıyoruz. Engelli vatandaşlarımızın iftar yemeklerini belediyemiz evlerine kadar ulaştırıyor. Ramazan ayında sosyal yardımlarımızı arttırarak sürdürüyoruz.” dedi.

3 AYRI NOKTADA İFTAR ÇADIRI KURULDU

Alanya Belediyesi, Ramazan ayı münasebetiyle merkezde Eşgilik Düğün Salonu, doğuda Mahmutlar Düğün Salonu ve batıda Konaklı Meydanı olmak üzere 3 ayrı noktada iftar yemeği veriyor. Ramazan’ın ilk günü başlanan yemek programına Ramazan’ın son gününe kadar devam edileceği açıklandı.

YÜCEL: “MANEVİ DEĞERLERİMİZİ YAŞATIYORUZ”

İftarını Eşgilik Düğün Salonu’nda vatandaşlarla birlikte yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ramazan’da iftar çadırlarıyla birlik ve beraberliğin en üst noktaya taşındığını vurgulayarak şunları söyledi; “Merkez (Eşgilik), Doğu (Mahmutlar Düğün Salonu), Batı (Konaklı Saat Kulesi Meydan)’ da olmak üzere hergün3 ayrı noktada 2 bin 500- 3 bin kişiye iftar çadırlarımızda yemek veriyoruz. Ayrıca engelli vatandaşlarımız için evlerine iftar yemeği hizmeti belediyemiz tarafından sağlanıyor. Alanya Belediyesi olarak Ramazan ayında yardımlarımızı arttırarak sürdürüyoruz” dedi.