Muhtar Murat Çay ve mahalle sakinlerinin daveti üzerine Bıçakçı Mahallesi’nde vatandaşlarla kahvaltıda bir araya gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, son 4 yılda mahallelere yapılan hizmetleri ve projelerini anlattı.

MUHTAR ÇAY: “SORUNLARIMIZI ÇÖZEN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜRLER”

Alanya Belediyesi’nden birçok hizmet aldıklarını, mahallenin en büyük sorunu olan yol konusunun da Başkan Yücel sayesinde çözüldüğünü belirten Bıçakçı Mahalle Muhtarı Murat Çay, ‘’Alanya Belediyesi mahallemizde asfalt ve diğer sorunlarımızı çözdü. Mahallenin yolları da belediyemiz tarafından genişletildi. Başkanımız genişleyen bu yolun da önümüzdeki günlerde asfaltlanacağının müjdesini verdi. Mahallem adına kendilerine teşekkür ederim’’ dedi.

TÜM MAHALLELERİMİZE HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK

Fırsat buldukça kırsalda bulunan mahalleleri ziyaret ettiklerini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ‘’Göreve geldiğimiz günden bu yana zaman zaman mahallelerimizi ziyaret ederek sorunları ve talepleri bire bir vatandaşlarımızın kendinden dinlemeye özen gösteriyoruz. Bıçakçı mahallemizin de önceliğine göre sorunlarını çözdük. Yeni genişletilen mahalle yolunu da inşallah kısa sürede asfaltlayarak vatandaşlarımızın hizmetine açacağız ‘’ dedi.