Alanya Belediyesi tarafından Oba Çayı üzerine yapılan ve Cikcilli Mahallesi ile Oba Mahallesi’ni Metro Market’in kuzeyinden kesintisiz ulaşımı sağlayacak olan köprü çalışmasını tamamlandı. Alanya Belediyesi bayram öncesi köprüyü trafiğe açmak için sıcak asfalt çalışması başlattı.

BÖLGEDE AÇILAN İMAR YOLLARI İLE MEVCUT YOLLARIN TRAFİK YÜKÜ HAFİFLİYOR”

Tüm bölgelerde olduğu gibi Oba ve  Cikcilli bölgesinde imar yollarını hizmete sunmaya devam ettiklerini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Oba çayı üzerine yapılan yeni köprü ile özelikle çevre yolu ile Araştırma Hastanesi çevresinde trafiğin rahat bir akışa kavuşacağını söyledi.

METRO ÖNÜNE YENİ KAVŞAK ÇALIŞMASI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Alaattin Keykubat Hastanesi (ALKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi yolunun eski Gazipaşa Caddesi ile birleştiği noktada sürücülerin ve yayaların güvenliği için kavşak çalışması başlattı. Kavşak çalışmasının bayramdan önce tamamlanacağını açıklayan Başkan Yücel, “Belediye olarak tüm ilçede özellikle vatandaşların şikâyet konusu ettiği konulara çözüm bulmak için çalışıyoruz. Metro karşısındaki bölgede yaşanan trafik sorununu çözmek için gerekli çalışmaları yaparak, Ulaşım Koordinasyon Merkezine (UKOME) bildirdik.  Gerekli onayların ardından şu an kavşak düzenlemesi için gerekli çalışmayı başlattık. Kavşak ve çevre düzenlemesinin ardından sinyalizasyon çalışması yapılacak.” dedi.