Patika Engelsiz Yaşam Gönüllüleri Derneği Başkanı Levent Benal, Mali İşler Sorumlusu Murat Akalın Yönetim Kurulu Üyeleri Hürses Ceylan ve Fizyoterapist Erdem Demir Belediye Encümen Salonu’nda düzenlenen Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi toplantısını ziyaret ederek engelli bireylere destekleri için üyelere teşekkür ettiler.

9 YILDIR GELİRİ ENGELLİ BİREYLERE DESTEK İÇİN KULLANILIYOR

Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi tarafından 9 yıldır düzenlenen ‘Alanya Uluslararası Noel Pazarı’nın gelirinin, engelli bireylere destek için kullanıldığını hatırlatan Patika Engelsiz Yaşam Gönüllüleri Derneği Başkanı Levent Benal,“Her yıl Aralık ayının ikinci pazarı düzenlenen Noel Pazarı’nın geliri çok anlamlı bir iş için bir şekilde değerlendiriliyor. Pazardan elde edilen gelir, engelli bireylerin ihtiyaçları için kullanılıyor.Bu gelirlerle şimdiye kadar tekerlekli sandalye, engelli nakil aracı, resmi kurumlarda kullanılmak üzere taşınabilir engelli asansörü, tekerlekli sandalye şarj istasyonugibi temel ihtiyaçlar başta olmak üzere, birçok ihtiyaç giderildi. Bu konudaki farkındalıkları için Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’e, Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi Başkanı Abdullah Karaoğlu ve Yabancılar Meclisi Üyelerine, Meclis Görevlisi Nimet Bolat ve yabancı dernek başkanlarımıza, emeği geçen tüm belediye personeline teşekkür eder, işbirliğimizin devamını dilerim” dedi.

ENGELSİZ KENT ALANYA OLMA YOLUNDA ÇOK BÜYÜK ADIMLAR ATILDI

Alanya’nın engelsiz kent olması için bugüne kadar Alanya Belediyesi tarafından engelli bireylere yönelik birçok başarılı projenin altına imza atıldığınıhatırlatan Dernek Başkanı Benal, “Bu konudaki çalışmalarından dolayı Sayın Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’e teşekkür ederim. Alanya engelsiz bir kent olma yolunda hızla ilerliyor” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından hazırlanan teşekkür belgeleri Yabancılar Meclisi Başkanı Abdullah Karaoğlu’na, üyelere ve belediye personeline takdim edildi. Ayrıca, engelli bireyler tarafından Alanya ipek kozasından hazırlanan bir tablo da Meclisin ofisine asılması için hediye edildi.