p>Kestel Mahallesi’nde kaldırım ve cadde düzenleme çalışmalarının ardından Üniversite Caddesi’nde sıcak asfalt çalışması da tamamlandı. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen asfalt çalışması ile otoban kalitesinde bir yol bölgeye kazandırıldı.

\ \ \ \

 D. 400 KARAYOLU’NDAN ÜNİVERSİTEYE KADAR SICAK ASFALT

\ \ \ \

Kestel Mahallesi’nde kaldırım ve cadde düzenleme çalışmalarının tamamlandığı Üniversite Caddesi’nde sıcak asfalt çalışması tamamlanarak hizmete sunuldu. Bölgede yol ve altyapı noktasında ciddi bir çalışma yürüttüklerini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “D.400’den başlattığımız asfalt çalışması üniversitenin bulunduğu Sarıağalar mevkiine kadar sürdü. Yol üzerindeki yerleşim alanlarına çıkan ara yollar da bu çalışma kapsamında asfaltlandı.” dedi.

\ \ \ \

 “30 METRELİ YOL BÖLÜNMÜŞ YOL OLARAK HİZMETE SUNULACAK”

\ \ \ \

Kestel Mahallesi’nin en önemli ulaşım arteri olan 30 metrelik yolda parke çalışmalarında önemli bir mesafe kat ettiklerini anlatan Başkan Yücel, “30 metrelik yolun merkeze kadar 2 kilometrelik kısmını, bölünmüş yol olarak parke çalışmasının ardından hizmete sunacağız. Yağmursuyu drenajlarının yapıldığı 30 metrelik yoldaki çalışmalarımız hızlı bir şekilde sürüyor. Yolun güney kısmının bir bölümü, tamamlanarak trafiğe açıldı. Ocak ayına kadar bitirmeyi hedefliyoruz. Bütün çalışmalarımız bölgenin bir cazibe merkezi olması içindir. Yatırım ve hizmetlerimiz sırasında vatandaşlarımızın gösterdiği anlayış ve sabır için tekrar teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

\ \ \ \

 

\ \