Alanya’da faaliyet gösteren pek çok turizm esnafı, bugün Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ettiler. İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu’yu ziyaret eden esnaflar, isteklerini ve taleplerini dile getirdiler. Korona virüs salgını nedeniyle uygulanan yasakların birçoğunun kısıtlı olarak kaldırılması ve geçilen ‘Normalleşme Süreci’ kapsamında iş yerlerini aylar sonra yeniden açan esnaflar, hem son gelişmeleri öğrenmek hem de bazı taleplerini iletmek üzere Başkan Toklu’yu ziyaret ettiklerini söylediler.

Esnafların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Toklu’da, talepleri dinleyerek notlar aldı ve pandemi süreci ile turizm dönemi hakkında görüş alışverişinde bulundu.

MİLLETVEKİLLERİ İLE GÖRÜŞÜLDÜ

Bugüne kadar vatandaşların isteklerini anında yerine getirmeye çalışan ve yetkililere durumu ivedilikle bildiren Başkan Toklu ziyaret esnasında bölge milletvekillerine bağlandı. AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Kemal Çelik ve Sena Nur Çelik ile telefonla konuşan Başkan Toklu, esnaflarla ile milletvekillerini de görüştürdü.

Taleplerini doğrudan milletvekillerine aktaran ve milletvekillerinden son gelişmeleri öğrenen esnaflar, bu görüşmeyi sağladığı için Başkan Toklu’ya teşekkür ettiler.