Alanya Belediyesi Zabıta ekipleri Zabıta Haftası nedeniyle Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte buluştu. Etkinliğe Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, başkan yardımcıları, zabıta personelleri ve aileleri katıldı.

AKIN: “24 SAAT ÇALIŞAN DİSİPLİNLİ BİR EKİBE SAHİBİZ”

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Alanya Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Akın, zabıta personeline verdiği değer için Başkan Yücel’e teşekkür ederken şu ifadeleri kullandı; “Her alanda kentte işlenen suçları en aza indirmek için 24 saat çalışan disiplinli bir ekibe sahibiz. Kent huzuru ve güvenliğin yanısıra daha duyarlı ve eğitimli zabıta personelleri yetiştirmek için adımlar atıyoruz. Görev bilinci ile çalışan bütün personelimizin zabıta haftasını tebrik eder, Başkanımıza bizlere verdiği destek ve önem için teşekkürlerimi sunarım.”

KULA: “HER TÜRLÜ SIKINTINIZDA YANINIZDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, zabıtanın birlik ve beraberliğine vurgu yaparak şunları söyledi; “Birlik ve beraberlik içinde 24 saat vatandaşlarımıza görev bilinciyle hizmet ediyoruz. Sizlerin her türlü sıkıntısında yanında olduğumuz gibi sizlerden gelen talepleri de çözüme kavuşturmak için gerekli adımları atıyoruz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, teşkilatımızın 192. kuruluş yıldönümünü tebrik ediyorum.”

TEŞEKKÜR PLAKETLERİ VERİLDİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, hizmetlerinden dolayı Zabıta Personeli Özlem Mirioğlu’na ve Başkan Yardımcısı Mehmet Kula’ya teşekkür plaketi verdi. Belediye Zabıta Müdürü Hasan Akın ise Başkan Yücel’e zabıta personeline verdiği destekler için teşekkür plaketi takdim etti.

Plaket töreninin ardından üzerlerinde zabıta tişörtleri ve ellerinde Türk Bayrakları ile sahneye çıkan minikler, okudukları şiirlerle salonda bulunanlar tarafından büyük alkış aldı.

TİYATRO OYUNU SERGİLENDİ

Miniklerin şiir dinletisinin ardından zabıta personeli tarafından hazırlanan oyun sahnelendi. Salonda bulunan personelin yabancı olmadığı ve günlük hayatta karşılaştıkları zorluklar, mizansen katılarak izleyicilere sunuldu.

Tiyatro oyunu izleyicilerden büyük alkış alırken oyun sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula oyunculara teşekkür plaketi verdi. Zabıta Müdürü Hasan Akın da oyunculara çiçek takdim etti.