İlk olarak Oba Mahallesi’nde hizmete açılan muhtar ofisinden sonra, Fığla ve Güllerpınarı Mahallesi’nde de muhtar ofislerinin yapımına başlandı.

Genişleyen hizmet alanında yatırımlarını sürdüren Alanya Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçlarına ve taleplerine daha hızlı cevap vermek adına muhtar ofisleri projesini hayata geçiriyor. Çok amaçlı olarak projelendirilen muhtarlık ofisi binaları, çevresinde çocuklar için oyun grupları, basketbol ve voleybol sahaları da bulunuyor.

30 metrekarelik büyüklüğünde, içerisinde wc, mutfak ve muhtarlık bölümü bulunan ofisler kent estetiği açısından tek tip olarak projelendirilip inşa ediliyor. Oba Mahallesinde hizmete açılan muhtarlık ofisinin ardından Fığla ve Güllerpınarı Mahallesinde muhtar ofisi inşaatı sürdürülüyor.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür eden Fığla Mahallesi Muhtarı Hilmi Türkeli ve Oba Mahallesi Muhtarı Mustafa Gürel,  muhtarlık ofisleri için duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Fığla Mahallesi Muhtarı Hilmi Türkeli, “Başkanımıza mahallemize böyle bir park ve ofis kazandırdığı için çok teşekkür ediyorum. Bizlere değeri biçilmez bu hizmet ve destekleri için mahallem adına şükranlarımı sunuyorum.” dedi.