Encümen toplantısının ardından açıklama yapan Başkan Yücel, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

“KAPALI SALI PAZARININ ARDINDAN CUMA PAZARI VE AVSALLAR KAPALI PAZAR ALANI’NIN DA EN KISA ZAMANDA İHALLELERİNİ YAPACAĞIZ”

Alanya Belediyesi haftalık olağan encümen toplantısı, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Yücel, Alanya gündemine ilişkin değerlendirmeler yaparak, 23 Nisan Pazartesi günü resmi açılışı yapılacak olan Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı’nın açılışına tüm vatandaşları davet etti. Başkan Yücel şu açıklamalara yer verdi: “Bu hafta içerisinde Kapalı Salı Pazarı’nın açılışını yaptık ve bölgesel olarak da gerçekten ihtiyaç olduğunu hakkımızın teveccühünden anlamış olduk. Bununla birlikte de Cuma Pazarı ve Avsallar Kapalı Pazar Alanı’nın da en kısa zaman da ihalelerini yapıp hizmete açmayı planlıyoruz.

“TAVŞANDAMI AÇILIŞINI ÇOCUK FESTİVALİ İLE TAÇLANDIRACAĞIZ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle de 7 ülkeden çocuklarımızın katıldığı Uluslararası Alanya Çocuk Festivali’ni düzenleyeceklerini ifade ederek, “ Alanya’da ilk defa düzenleyeceğimiz 1. Alanya Çocuk Festivali etkinlikleri kapsamında Alanya Kültür Merkezi’nde 1 hafta sürecek kitap fuarına ve seminerlerimize tüm Alanya halkını bekliyoruz. 23 Nisan günü Devlet Bahçeli Yaşam Alanı adını verdiğimiz Tavşandamı’nın da resmî açılışını yapacağız. Çocuklarımıza armağan edeceğimiz güzel bir alan kazandırmanın sevinci içerisindeyiz. Alanımızın açılışı 16.30’da yapılacak. Saat 21.00 itibariyle de İrem Derici’nin sahne alacağı bir de halk konserimiz olacak”  dedi.

“ALANYASPOR ORTAK DEĞERİMİZ. TÜM ALANYA HALKINI MAÇTA GÖRMEK İSTİYORUZ”

Açıklamalarını Alanyaspor’a destek çağrısı ile sürdüren Başkan Yücel, “Alanya’nın marka değeri olan Alanyaspor’un 21 Nisanda maçı var. Türkiye’nin marka değerlerinden birisi olan Galatasaray’ı Alanya’da ağırlayacağız. Tüm Alanya halkını o gün maçta görmek istiyoruz. Çünkü Alanyaspor bizim ortak değerimiz ve sahip çıkmalıyız” ifadelerini kullandı.