Geçtiğimiz gün AK Parti Alanya Teşkilatı’nın Alanyaspor Store ziyaretinde, Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, takıma yöneltilen ağır eleştirilere sert yanıt vermişti. Özellikle Alanya Metal İşleri Demirciler Oto Elektrikçileri Kaportacılar Oto Tamircileri Esnaf Odası Başkanı Kerim Taş’ı hedef alan açıklamalarına bugün, Taş’tan yanıt geldi.

Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Taş, ‘Arkadaşlar üzerindeki forma orijinal olmayabilir fakat 1500 kişinin katıldığı şenlikte sadece benim üzerimde forma var teşekkür edileceğim yerde forma sahte diye rezil edilmişim giydiğim bu formayı giydiğim hiçbir yerde ne utandım nede rezil oldum gururla giydim ve giymeye devam edeceğim.’ Şeklinde konuştu.

Başkan Çavuşoğlu, Taş için şunları söylemişti;

"Bugüne baktığımız zaman Aytemiz Alanyaspor Süper Lig’de ve bunun hala kıymeti bilinmiyor. Hala burada olduğunun bilincinde olamayan bir kesim var. Bunu da buradan belirtmek istiyorum. Sosyal medyadan sallamak, yazmak kolay ama maalesef işin iç yüzü öyle değil. Bir tane oda başkanı yazmış dün; ‘Alanyaspor’un gelirleri Türkiye’de birçok kulübün ilerisinde’ diye. Kendisini de aradım dedim, 'Herhalde kulübün mali işlerini siz yürütüyorsunuz da bizim haberimiz yok' diye. 'Biliyor musun ne kadar gelirimiz var?' dedim. ‘Bilmiyorum’ dedi. Yani bildiğin bir şey var mı, yok. Hiçbir şey bilmiyor. Bilmiyorsan o zaman susacaksın kardeşim. Odanın başkanlığını yapıyorsun ama hiç bir şeyden haberin yok. Daha düne kadar kulübün sahte forması ile dolaşıyordun bir şenlikte seni rezil ettim, ondan sonra gittin Alanyaspor forması aldın. Kendisine de net bir şekilde bunları söyledim. Bunu niye anlatıyorum: Örnek olsun diye anlatıyorum. Kimse kusura bakmasında haksız eleştirilerin karşısında da dimdik dururuz. Hadsizlerin de hadlerini bildirmesini biliriz."