HABER- Yüksel SOYLU

Türkiye’de de hızla etkisini gösteren corona virüsünden dolayı bazı temizlik, maske ve kolonya işleri yapan firmaların revaçta olduğu şu günlerde bu firmalara birde televizyon tamircileri ve çanak anten uyducular eklendi. Müşterilerin taleplerini karşılamakta zorlanan bu firmalar şu günlerde oldukça yoğun. Alanya’da Güllerpınarı Mahallesi Kiriş Sokak’ta faaliyet gösteren Baykara Elektronik sahibi Salih Baykara’da işlerin arttığına dikkat çekerek şu açıklamayı yaptı:

“Yaz sezonu açılmasına kısa bir zaman kala tüm dünyada ve ülkemizde görülen bu bulaşıcı corona virüsünden dolayı devletimizin mecbur kalmadıkça evlerinizden çıkmayın uyarısını yaptı. Uyarının ardından işlerimiz çoğalırken genelde televizyon, çanak anten ve uydu problemlerini çözmek için müşterilerimizin isteklerine hızlı şekilde yetişmeye gayret ediyoruz.

Alanya’da ve ülkemizde birçok insan evine kapanmak zorunda kaldı. Bundan dolayı televizyon seyretmekte problem olan vatandaşlar bizlere başvuruyorlar. Bizlerde onlara ulaşarak çanak anten kurulumlarını yaparak evlerinde televizyon seyretmelerini sağlıyoruz. Bu bakımdan dolayı Allah’a şükürler olsun işlerimiz gayet güzel” dedi.