Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) Seçimli Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Alanya Belediye Düğün Salonu'ndaki genel kurulda mevcut başkan Nuri Demir, Ahmet Sert, Duran Şimşek ve Harun Gökçe yarıştılar. Saat 17.00'ye kadar süren oy kullanma işlemi sonunda sandıklar açıldı. Buna göre ALESO başkanlığını 1422 oy alan Nuri Demir kazandı. Seçim sonucunda Şimşek 679, Gökçe 544, Sert 275 oy kazandı. 16 oy geçersiz sayıldı. Toplam 2960 oy kullanıldı.

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı seçilen Nuri Demir; 'Kazasız belasız seçimi tamamladık. İnşallah 2018 yılı da esnaf için iyi olur' dedi. 

Demir, "Ben sizler olmazsanız bir hiçim.  Sizler beni sevdimiz.  Oy veren vermeyen bütün esnafa teşekkür ederim. Seçim kolay alınöimadı. Biz dularla alacağız dedik.  Allah izin verirse pazartesi  salı mazbatayı alımca kurba keseceğiz ve odayı devralacağız. Biz reklam için çalışmadık. Oy vermeyen esnafa da gideceğiz,  çayını içeceğiz,  gönlünü alacağız. Yeni ekibimle çalışacağız. Herkes 1490 lira emekli maaşı alıyoruz. Sabah 05. 30'dan beri ayaktayız.  Oğlum yoruldu ama ben yorulmadım" dedi.

İşte Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO)  Yeni yönetimi Başkan; Nuri Demir Başkan, 

Yönetim Kurulu Asil: Ahmet Yanar, Aziz Çoban, Hıdır Sönmez, Hasan Serdengeçti, Ali İhsan Özdemir, Ali Mecek, Osman Aksoy, Bayram Arslan, Nevzat Akışoğlu ve Yunus Önal 

Yönetim Kurulu Yedek: Süleyman Hastürk, Mehmet Arslan, Murat Ersoy, Osman Yetgin, Kadir İhtiyar, Veysel Şimşek, Mehmet Öz, Yılmaz Sönmez, Murat Nehirtaş ve Hatice Karataş 

Denetim Kurulu Asil: Selaman Arıkan, Muhittin Düşünce, Ahmet Hacıkadiroğlu, 

Denetim Kurulu Yedek: Nejla Köroğlu, Emin Ateş ve Ahmet Tıkmak