Haber - Burak ÖZTUNÇ

Bu cennet vatan için, milletimizin huzur ve güvenliği için hiç düşünmeden canlarını feda eden aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerini, kahraman gazilerimizi ve ailelerini Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 81. yılı anma gününde Ulu Önderi ebedi istirahatında ziyaret etmeleri ve o manevi havayı solumaları amacıyla Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Alanya Sosyal Hizmet Merkezi’nin hazırladığı “Kahramanların Emanetleri” projesi kapsamında 09-10 Kasım 2019 tarihleri arasında Ulu Önder Atatürk'ü anma ve Anıtkabir'i ziyaret gezisi düzenlendi.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmet Büro Amirliği ve Alanya Sosyal Hizmet Merkezi  tarafından düzenlenen Ulu Önder Atatürk'ü anma ve Anıtkabir'i ziyaret gezisine altı görevli personel refakatinde  Alanya’da  yaşayan 14 şehit ve gazi çocuğu katıldı. 09 Kasım 2019 Cumartesi günü Alanya’dan hareket eden çocukların İlk durakları Konya oldu. Çocuklar Konya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve eşi  Gökşen Aydın bizzat kendileri karşıladı. Kahramanların emanetleri minik misafirlere Mevlana Müzesi ve Kelebekler Vadisini gezme fırsatını tanıyan ve onları güzel bir şekilde ağırlayan İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın'a ve değerli eşi  Gökşen Aydın’a çocuklar adına teşekkür edildi.

Çocuklar Konya'da verdikleri kısa ama güzel molanın ardında 10 kasım Ulu Önder Atatürk'ü anma etkinliklerine katılmak ve Ulu Önderi ebedi istrahatgahında ziyaret etmek için Ankara’ya doğru hareket ettiler.